Подготовка на портфолио

Подготовка на портфолио за университети у нас и в чужбина

Портфолио за креативни специалности

ОЦ “Студио S” има специализиран отдел за обучение по рисуване. Повече от 25 години подготвяме успешно кандидат-студенти за специалностите архитектура, интериорен дизайн, гейм дизайн, анимация, илюстрация, графичен дизайн, моден дизайн и много други креатвни специалности.

За Вашата качествена подготовка по рисуване предлагаме следните обучения:

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Подготовка за конкурсни изпити и/или творческо портфолио. Пълната информация за различните видове курсове и групи по рисуване можете да видите на следните връзки:

  • Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти ;
  • Подготовка на творческо портфолио за креативни специалности.
  • Също така предлагаме и КОНСУЛТАЦИЯ за изграждане на творческо портфолио за креативни специалности, която провеждаме онлайн за кандидат-студентите от град Варна и близките райони. Информация за тази консултация можете да намерите на следната страница – консултация за творческо портфолио.
  • Летен курс по Рисуване – интензивна подготовка по рисуване в София, където е организирано вашето обучение и ако желаете – престоят и храната.

Информация за обучението по креативни специалности като: архитектура, гейм дизайн, интериорен дизайн, графичен дизайн, моден дизайн, илюстрация, изкуства, анимация и др и за ниверситетите, където се изучават, предоставена от наши бивши курсисти, вече студенти в съответните университети, можеде да видите от тук

курс по рисуване
Курсове и уроци по рисуване за творческо портфолио

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас