Летен курс по рисуване

Летен курс по Рисуване

ОЦ “Студио S” предлага летен курс по рисуване за: кандидат-студенти; кандидат-гимназисти; деца; любители. Школата вече 30 години провежда курсове по рисуване и през тези години е подготвила стотици ученици, които са поели по пътя на дизайнерите и художниците. Провеждаме целогодишни и летни курсове по рисуване. Но летният курс по рисуване е особено ценен, защото тогава курсистите могат да се отдадат изцяло на заниманията си с рисуване и много бързо да напреднат в материята и да развият бързо своите умения. На летния курс по рисуване те могат да постигнат за един месец почти всичко, което биха усвоили през целогодишния курс с посещение веднъж седмично.

Продължителност на летен курс по рисуване

Летният курс по рисуване се провежда всеки ден, включително и почивните дни, от 1 юли до 15 юли
За учениците от 5-ти до 12-ти клас и любителите продължителността е 5 астр. часа във времето от 13.00 до 18.00 ч.
За деца от предучилищна възраст до 4 клас включително продължителността е 2 астрономически часа, от 16.00 и 18.00 ч.

Ако се интересувате от целогодишна подготовка по рисуване, вижте наште курсове и уроци по рисуване през учебната година.

летен курс по рисуване за деца, ученици и любители
Летен курс по рисуване за деца, ученици и любители

Програма на летен курс по рисуване

Рисуването е дисциплина, която позволява всеки да работи по програма, изготвена специално за него и съобразена с целите и времето, с което разполага, независимо, че обучението е в група. Препоръчително е да се възползвате от всекидневно обучение през този месец, но ако има обстоятелства, които пречат, можете да изберете и по-олекотен вариант и да определите дните, в които ще посещавате летния курс по рисуване.

За учениците от 8 до 12 клас /кандидат-студентите/.  Летният курс по рисуване ще им помогне за подготовката за тяхното кандидатстване за креативни специалности /архитектура, интериорен дизайн, графичен дизайн, гейм дизайн, анимация, илюстрация, моден дизайн, продуктов дизайн и др/ в университети в страната и чужбина, в които се кандидатства с изпити или творческо портфолио. Интинзивната подготовка през лятото се равнява на целогодишна подготовка през учебната година. Всекидневните занимания по рисуване довеждат до бързо овладяване на необходимите умения, с които учениците успяват за този курс да изградят почти цялото свое портфолио.

За учениците от 5, 6 и 7 клас /кандидат-гимназисти/Летният курс по рисуване ще им помогне за цялостната подготовка за изпитите по рисуване след 7-ми клас за кандидатстването им в художествени училища и паралелки. Интересът към тези училища е голям и конкуренцията съответно – също. Само месеците през учебната година в 7 клас се оказват недостатъчни за повечето ученици да се подготвят подобаващо за изпитите по рисуване. Освен това интензивното рисуване ще им донесе много по-бърз напредък, а това, че през лятото децата нямат други натоварвания, също допринася много за тяхното развитие в тази посока.

За любителите интензивната подготовка по рисуване също ще допринесе за бързият им напредък. Но за тях тази интензивност не е толкова силно препоръчителна, а е пожелателна. Те ще работят по изобразителните теми и техники, които ги интересуват.

Децата също могат да се включат в летния курс по рисуване с каквато желаят интензивност. Те ще научат много техники и ще усвоят нови изобразителни умения. Ще се съобразим с конкретните индивидуалности на всяко дете, за да бъдем максимално полезни в развитието му в сферата на изобразителните изкуства.

Цени на летния курс по рисуване

За ученици 5-12 клас и любители за 5 астр. ч. на ден:
При плащане ден за ден – 80 лв.
При плащане в пакет за 6 дни – 360 лв.

За деца за 2 астр. ч. на ден:
При плащане ден за ден – 35 лв.
При плащане в пакет за 5 дни – 120 лв.

Запазете си място за летния курс по рисуване

За да си запазите място за летния курс по рисуване, попълнете електронната заявка от Летен курс по рисуване – Заявка

Летен курс по рисуване
Летен курс по рисуване

.

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас