Курсове рисуване за град Бургас

Курсове и уроци по рисуване за град Бургас

ОБУЧЕНИЕ ПО РИСУВАНЕ В ГРАД БУРГАС

ОЦ “Студио S” предлага курсове по рисуване в гр. Бургас. Школата има специализиран отдел за обучение по рисуване. Три десетилетияСтудио S подготвя ученици, деца и любители по рисуване, живопис, графика и други изобразителни техники. Техниките, които ще изучавате ще бъдат свързани с Вашите цели. Включването в групите може да стане във всеки момент, защото всеки работи по програма, изготвена лично за него и съобразена с неговите цели и времето, с което разполага.

За Вашата качествена подготовка по рисуване предлагаме следните обучения:

1. Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти – подготовка за конкурсни изпити и/или творческо портфолио. Пълната информация за различните видове курсове и групи по рисуване можете да видите на следните връзки: Уроци по рисуване за кандидат-студенти ; Подготовка на творческо портфолио за креативни специалности. Също така предлагаме и КОНСУЛТАЦИЯ за изграждане на творческо портфолио за креативни специалности, която провеждаме онлайн за кандидат-студентите от град Варна и близките райони. Информация за тази консултация можете да намерите на следната страница – консултация за творческо портфолио.

2. Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти – за ученици от 5, 6 и 7 клас – подготовка по рисуване за предстоящи изпити за кандидатстване в художествени училища, но и за общо развиване на художествените им заложби и креативност. Вижте обща информация за курсовете по рисуване за кандидат-гимназисти.

3. Курсове и уроци по рисуване за Деца от 5 до 11 години – занимания по изобразителни и приложни изкуства за деца във Варна, които ще развият тяхната фантазия, креативност, обща и емоционална интелигентност. Дечицата ще прилагат различни изобразителни техники /графични, живописни, за моделиране/, ще разработват и творби на приложното изкуство с достъпни за деца приложни техники.  Курсовете по рисуване за деца са предлагат в група от 4 астр. ч., но има опции за по-малките дечица да посещават тези заниманията по изобразителни изкуства по 2 или по 3 астр. ч. по избор. .

4. Курсове и уроци по рисуване за Любители – ако сте ценител на изобразителното изкуство и желаете да развиете и в тази посока Вашия потенциал, можете да се запишете в курсовете по рисуване за любители . Ще овладеете законите на изобразителното изкуство и различни изобразителни техники /графични и/или живописни/, според Вашите предпочитания.

Желаещите за курсовете по рисуване могат да се включат в група във всеки един момент, защото обучението по рисуване макар и в група е индивидуално – всеки работи по програма, изготвена лично за него, като тя е съобразена с неговите цели и време. Хорариумът на обучението започва да тече от датата на първото Ви посещение.

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти – подготовка за конкурсни изпити и/или творческо портфолио.

На курсовете по рисуване Вие не само ще се научите да рисувате, но и ще изготвите Вашето перфектно портфолио за кандидатстване за креативни специалности в университети у нас и в чужбина.

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Подготовка по рисуване за всички видове специализирани художествени училища след 7 клас.

Курсове и уроци по рисуване за деца

Разнооброзни творчески задачи, свързани с изобразителните изкуства, които развиват не само креативността и фантазията на децата, но и общата им интелигентност.

Курсове и уроци по рисуване за хоби / за любители.

Дори и когато рисуването не е свързано с изискванията на професионалните Ви задължения, то може да е твърде полезно занимание. Освен че създава приятни емоции, процесът на рисуване спомага за развиване на полезни качества като творчество и креативтост и у възрастните.

Летен курс по Рисуване

Можете да се запишете и за Летен лагер по Рисуване – интензивна подготовка по рисуване в София, където е организирано вашето обучение и ако желаете – престоят и храната.

Информация за обучението по креативни специалности като: архитектура, гейм дизайн, интериорен дизайн, графичен дизайн, моден дизайн, илюстрация, изкуства, анимация и др и за ниверситетите, където се изучават, предоставена от наши бивши курсисти, вече студенти в съответните университети, можеде да видите от тук

курс по рисуване
Курсове и уроци по рисуване

.

курсове за 7 клас
курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас