Консултация за портфолио

КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ПОРТФОЛИО ПО РИСУВАНЕ | ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ | КАНДИДАТСТВАНЕ ВЪВ ВУЗ С ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ

Когато предстои кандидатстване за ВУЗ у нас или в чужбина с Портфолио с Рисунки, всеки кандидат-студент си задава въпроса какво трябва да представлява Портфолиото му. Информацията за изискванията за Портфолио с рисунки, която предоставят институтите в сайтовете си е много обща и повечето термини не Ви говорят нищо или ги възприемате по формален, а не професионален начин. Дори и да сте увладяли законите на изобразителното изкуство, Вие се чудите как да покажете уменията си по начин, който да Ви осигури приемането Ви в желания институт. А проблемите с Портфолиото с Рисунки не свършват с това… Затова ОЦ Студио S предлага индивидуална консултация за портфолио във връзка с Вашето кандидатстване за креативна специалност като: анимация, гейм дизайн, архитектура, интериорен дизайн, графичен дизайн, моден и продуктов дизайн, илюстрация, компютърна графика, концепт арт и много други..

Консултацията за изготвяне на портфолио с рисунки предлагаме в две форми – на живо в  центъра или онлайн с реален преподавател.

А ако се нуждаете от подготовка по рисуване, за да придобиете умения за създаване на рисунките за портфолио, вижте нашите курсове и уроци по рисуване

Предлагаме два вида, консултации, от които можете да изберете тази, която отговаря на Вашите нужди:

Консултация за портфолио – вариант 1:

Продължителност – 1 астр. час. Ще придобиете познания как трябва да изглежда едно портфолио за кандидатстване в университет за желаната от Вас специалност, какви работи и проекти трябва да съдържа и как да бъде оформено и представено. Също така:

– Ще разгледаме и обсъдим изискванията, които имат за портфолиото избраните от вас институти, за да ги съпоставим с вашата подготовка;
– Ще обсъдим вашите придобити до момента изобразителни умения и знания. За целта е препоръчително да носите всички ваши опити в областта на рисуването;

Цена на консултацията – 130 лв.

Консултация за портфолио – вариант 2:

Продължителност 1 астр. час и 30 мин. Освен гореизброената информация и знания, които ще получите теоретично и онагледено, във втория вид консултация ще се набележат и основните насоки, в които трябва да работите и ще се създаде подробна програма, която да следвате във Вашата подготовка, съобразена с Вашите цели и времето, което имате за да пизготвите Вашето портфолио, така че да бъде успешно!

Цена на консултацията – 188 лв.

.

Осланяйки се на нашия дългогодишен опит в подготвянето на кандидат-студенти /повече от 25 години/, ние вярваме, че ще Ви бъдем полезни.


Записване за Консултация за портфолио

За да се запишете за консултация за портфолио, моля, попълнете кратка електронна заявка от:

ЗАЯВКА ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Ние ще се свържем с Вас, за да Ви предложим часове за провеждането й.

Курсове по рисуване за портфолио
Рисуване за портфолио

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас

Печелете БОНУСИ и ОТСТЪПКИ с мобилното ни приложение за лоялност на клиенти UDSИнсталирайте приложението UDS за лоялност на клиентите! Чрез него не само ще печелите БОНУСИ и ОТСТЪПКИ, но и ДОХОДИ, препоръчвайки обученията ни! От всяка покупка, направена от препоръчан от Вас човек, вие ще печелите 10%, от препоръчан от него човек – 5% и на следващо ниво – 3%.
ПРЕПОРЪЧВАЙТЕ и ПЕЧЕЛЕТЕ!