Франчайз Студио S

ФРАНЧАЙЗ Студио S

Образователен център Студио S желае да отвори филиали във всички градове в страната и предлага своята дейност за партньорство на принципа на франчайз. Отпускаме по един франчайз за всеки град.

Центърът развива своята дейност от 27 години, през които е доказал своя успешен бизнес модел и ноу-хау.

Непрекъснатият интерес, който имат нашите обучения от всички населени места на страната, ни накара да желаем да създадем филиали и в други градове.

Това, което виждате на сайта ни, може да бъде и Ваше във Вашето населено място. И може да Ви осигури много добри доходи.

Като франчайзополучател Вие получавате от нас:

Пълна подкрепа за бизнеса Ви, която включва:

 • Ползване на запазена търговската марка и ноу-хау. Нашето ноу-хау включва разработена система, организация и методика на обученията и учебния процес, разработени учебни материали на обща стойност 52000 лв.
 • Отделна секция за Вашия филиал в сайта ни /поддомейн, като отделен сайт/ с достъп до административния панел. Сайтът ни е перфектно оптимизиран за търсачките. Излизаме на челни места по ключовите думи за обученията и от тук са 95% от курсистите ни. Тази оптимизация изисква дълги години и много средства. Вашият бизнес също ще се възползва от нея и тя ще работи перфектно и за Вас. До този момент оптимизацията на сайта е на стойност 19000 лв.
 • Съдействие по всички аспекти за стартиране и развитие на бизнеса Ви.
 • Обучение за организационните процеси.
 • Обучения за методиката на работата, образователните процеси и ноу-хау.
 • Визия за рекламни материали и рекламни кампании.
 • Обучения за успешна онлайн реклама.
 • Подкрепа и от фирми – наши партньори, които работят в близки сфери на дейност и с които си сътрудничим.

Всичко гореизброено е на обща стойност над 100 000 лв. И Вие ще го получите, ставайки наш партньор. А с това си гарантирате участие в успешен бизнес с повече от добри приходи.

Какво се изисква от Вас за да станете наш франчайз партньор?

Отлични организаторски способности, чрез които ще ръководите бизнеса.

Да притежавате или наемете подходящо помещение /90-100 кв.м./ на комуникативно място във Вашия град.

Първоначален капитал за:

 • обурудването и обзавеждане около 3000 лв /ако помещението няма подходящо обзавеждане за обучения/;
 • за популяризиращи филиала Ви местни рекламни кампании – 1000 лв.;
 • първоначална вноска за франчайза и месечни такси /според избран от Вас план, който ще получите във втората стъпка по кандидатстването Ви/
  Да имате или да регистрирате фирма.

След подписване договора за франчайз и стартиране на бизнеса Ви – ежемесечна комисионна от 5% от оборота Ви, с облекчен режим за първите 4 месеца.

Защо да станете наш франчайз партньор?

Ще имате успешен бизнес, който ще Ви осигури много добри постоянни доходи!

Ще имате доходоносен бизнес с много малка първоначална инвестиция, която ще възстановите за 1-2 месеца работа!

Ще бъдете свободни, без началници и всичко ще зависи от Вас самите!

Ще имате подкрепата ни по всяко време, не само в началото!

Ще бъдете финансово независими, свободни и успяващи чрез собствения си бизнес!

И най-важното – ще помагате на стотици ученици да бъдат успешни, знаещи и можещи и да се стремят към постигане и на най-смелите си мечти.

Отзиви от наши франчайз партньори:

“Стартирах франчайз партньорството със Студио S , като отворих 2017 година Студио S – образователен център – филиал Младост 1, София. Изборът ми да се спра на този франчайз бизнес беше продиктуван от голямата палитра обучения и иновации, които предлагат; отличните възможности за развитие на бизнеса, поради голямото търсене от пазара и подкрепата им при стартирането. И съм много щастлив с моя избор. Работя в прекрасна сфера – образованието. С екипа ми помагаме на децата да се справят по-добре и отлично с предстоящите им предизвикателства в училище, на изпити и матури. Имаме всяка година над 100 постоянни целогодишни курсиста и още десетки за по-краткосрочните обучения. Наши курсисти са приети в престижни университети в цяла Европа, както и в страната. Горди сме с нашия труд и резултатите, които постигаме! И сме благодарни на нашите франчайз партньори! Препоръчвам на всеки, който желае да развива бизнес в тази сфера Студио S!”
Венцислав Гигов – управител на Студио S филиал Младост

“Вече 5 години развивам дейността на фирмата си като франчайз партньор на Студио S – филиал кв. Белите брези, София. Благодаря на целият им екип за помощта, която ми оказаха при започването и непрестанната подкрепа, която получавам непрекъснато. Благодарение на уникалните им обучения и методика, бизнесът ми просперира, нашите ученици имат големи успехи, клиентите ни са доволни, а аз се радвам, че мога да бъда независим. Това ми е първият бизнес. Аз съм млад човек и реших, че ще е по-добре, когато започвам бизнес, да се възползвам от помощта и подкрепата на вече разработен такъв. Избрах сферата на образованието, защото прецених, че тя не е податлива на кризи – образование винаги има, както и винаги има проблеми във формалното образование, които ние се опитваме да решаваме и го правим успешно. Затова сме търсени от учениците и техните родители! И всяка година увеличаваме учебните помещения. Едва ли някога ще дойде време, в което учениците няма да се нуждаят от допълнителна помощ, курсове и уроци! Освен това, сферата ми беше близка, защото моята майка е учителка и тя ме насърчи също в моето начинание. Щастлив съм от съвместната дейност със Студио S.”
Станислав Венциславов – управител на Студио S филиал кв. Бели брези

Процес на кандидатстване за франчайз партньорство

1. Попълнете първоначално електронна Заявка за франчайз партньорство

2. Ние ще се свържем с Вас по имейл и ще Ви помолим да изпратите CV до 2 дни от получаване на имейла.

3. Ако Ви одобрим по CV, ще се свържем с Вас, за да насрочим Скайп среща с Вас.

4. Ако Ви одобрим и на този етап на кандидатстване, ще Ви изпратим по имейла подробен въпросник в Word формат, който ще трябва да върнете попълнен до 5 дни от получаването му.

5. Ако се спрем на Вашата кандидатура, ще Ви изпратим типов договор за преглед от Ваша страна.

6. Ако договорът за Вас е подходящ, ще Ви поканим на среща при нас, което ще е и окончателния етап по одобрението Ви.

7. Резултатът ще Ви съобщим на следващия ден до 18.00 часа и ако сте избран за франчайзополучател, ще Ви поканим за подписване на договора.

8. На правата на УСПЕХА сте и започвате да действате. Ние сме до Вас!

Ако желаете да станете наш франчайзополучател, започнете със стъпка 1, като попълните електронната Заявка за франчайз партньорство

Франчайз партньор, ВАШИЯТ УСПЕХ Е ГАРАНТИРАН и БЪРЗ!

След като сте решили да го правите, остава Ви само едно стъпало до успеха. Кандидатствайте!
Ние ще бъдем до Вас!

франчайз партньорство
франчайз партньорство със Студио S

 

.

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас