За нас

ЗА НАС, МИСИЯ, ЕКИП

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР “СТУДИО S” – за нас:

Студио S провежда обучения за отличната подготовка на учениците за предстоящите им изпити и матури /НВО, ДЗИ, матури и изпити след 7, 10 и 12 клас/ по български език и литература /БЕЛ/, математика и рисуване, както и по други учебни дисциплини, а за най-малките ученици – учебна и лятна занималня. Вижте за нас повече информация по-долу.

Резултатите – учениците ни постигат високи резултати и биват приети в желаните учебни заведения.

Това, което отличава учебен център Студио S е:

  • Отлична организация на учебния процес;
  • Непрекъснат контрол върху провеждане на обученията;
  • Ежеседмична обратна връзка към родителите за протеклото обучение;
  • Допълнителна работа с учениците за повишаване на мотивацията им за учене и успех;
  • Дългогодишен опит – 30 години обучения по рисуване за кандидатстващи и 12 години обучения по БЕЛ и математика за матури и изпити след 7 и 12 клас.
  • 97% от учениците ни биват приети в елитни гимназии и университети в страната и чужбина.

Намерете желаното от Вас обучение от долния списък или от менюто – раздел Обучения, за пълна информация.

“Студио S” предоставя:
курсове по рисуване за кандидат-студенти, кандидат-гимназисти, деца и любители;
курсове по БЕЛ и математика за 6 клас;
курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО;
курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура;
курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ;
курсове по математика за 12 клас – подготовка за матура;
курсове по математика за 12 клас за специалност Архитектура;
– подготовка на кандидат-студенти по БЕЛ и История
ученическа занималня и лятна занималня;
– други обучителни курсове.

За нас - курсове за 7 клас БЕЛ математика рисуване
За нас – курсове по БЕЛ, математика, рисуване – подготовка за изпити и матури

За нас – ЕКИП

Системата за обучение, която прилагаме вече 30 години е доказала своята ефективност  – 97% от учениците ни са приети в желаните от тях учебни заведения.

ПРЕПОДАВАТ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ ПЕДАГОЗИ С ГОЛЯМ ОПИТ

Студио S работи с висококвалифицирани учители, повечето от които са и проверяващи на матурите и доказали качеството на своята работа чрез постиженията на учениците си.

Тук сме представяме екипът ни в София.

 

СНЕЖАНА СТОЯНОВА – УПРАВИТЕЛ НА ШКОЛАТА И ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО РИСУВАНЕ

Художник с постоянни творчески изяви и голям педагогически опит с втора степен на педагогическа квалификация. Преподава в”Студио S”от създаването му преди повече от двадесет и пет години. Подготвила е стотицикандидат студенти и кандидат-гимназисти, които са постигнали на изпитите високи резултати и всички са приети  в желаните учебни заведения. Вижте повече ТУК

ВЕНЦИСЛАВ ГИГОВ – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО РИСУВАНЕ

Художник с постоянни творчески изяви и голям педагогически опит с трета степен на педагогическа квалификация. Преподава в “Студио S” от дълги години. Преподава и в детските групи, където се радва на обичта на децата.

 

СТАНИСЛАВ ГИГОВ – ЗАМ. УПРАВИТЕЛ И ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО РИСУВАНЕ

Станислав преподава по рисуване в “Студио S” от 2017 година. Води детски групи по рисуване и групи за кандидат-гимназисти. Работи с децата с много отдаденост и съпричастност.

ЙОСИФ КАМЕНОВ – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО БЕЛ

Дългогодишен базов преподавател по български език и литература към катедра „Методика” на СУ „Св. Климент Охридски“. Автор на литературни статии и рецензии в периодичния печат. Редактор на издания на съвременни български писатели.
С 30-годишен преподавателски опит в елитни софийски гимназии. С отлични резултати в подготовката на зрелостници за матурата по БЕЛ и на кандидат-студенти по български език и литература за Софийския университет и УНСС.

ЛИЛИЯ ЙОНКОВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО БЕЛ

Eдин от водещите специалисти в областта. Дълги години преподава в СПГЕ “Джон Атанасов”. Голям опит и в работата с ученици за подготовка за матури след 7, 10 и 12 клас. Базов учител към СУ София, оценител на ДЗИ  и НВО. Има пето ПКС и готви четвърто и трето . С публикации в годишника на ВТУ. Член е на Асоциацията на учителите по БЕЛ за България.

АНИ ЙОРДАНОВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО БЕЛ

Ани Йорданова е дългогодишен преподавател по БЕЛ на ученици, както и университетски преподавател също. Автор на много статии и публикации, свързани с българския език и литературата. Работи с децата с много любов и загриженост и постига високи резултати.

ВЕЛИЧКА НИКОЛОВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО БЕЛ

30-годишен опит в учителската професия като преподавател по БЕЛ в НПМГ – София. Висококвалифициран специалист, подготвил успешно стотици ученици за матури след 7 и 12 клас.

ЛИДИЯ ДИМИТРОВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО БЕЛ

Лидия Димитрова е дългогодишен преподавател по БЕЛ, подготвила много ученици за матурите след 7, 10 и 12 клас. Действащ учител, взискателен и принципен преподавател, който постига високи резултати с учениците.

МАРЧЕЛИНА ТЕОДОСИЕВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО БЕЛ

Действащ учител, преподава в 45 ОУ, София. Завършила е Българска филология СУ. Притежава трето ПКС. Работи с учениците с много отдаденост и постига високи резултати в тяхната подготовка за матурите.

МИЛЕНА ГОШЕВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА

Старши учител по математика и физика в СПГЕ “Джон Атанасов”. Магистър по математика и физика. Завършила е СУ “Св. Климент Охридски”, специалност – учител по математика и физика. Има първа професионално-квалификационна степен и дългогодишен стаж в подготовката на ученици за НВО и за матура. Магистър по педагогика – образователен мениджмънт и СДК.

ЛЮДМИЛА ВАСИЛЕВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА

Дългогодишен преподавател по математика. Действащ учител в СПГЕ “Джон Атанасов”. Людмила Василева е и с голям опит в подготовката на ученици от 7 клас за НВО. Членува в СБМ (Съюз на математиците в България). Базов учител. Участва в проверяването на матурите след 7, 10 и 12 клас.

ИВЕЛИНА ЛУДЖЕВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА

Преподава и в 157 ГИЧЕ “Сесар Вайехо” – втора испанска гимназия. Дълги години подготвя седмокласници за НВО и кандидатстване в елитни гимназии с много висока успеваемост, както и кандидат-студенти с изпити по математика.

РОСИЦА АНГЕЛОВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА

Росица Ангелова е учител по математика и преподава и в 19 училище. Дълги години подготвя седмокласници за НВО и кандидатстване в елитни гимназии с много висока успеваемост, както и кандидат-студенти с изпити по математика.

ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА

Даниела Димитрова преподава по математика на учениците от 5 до 7 клас – индивидуално и в група. Работи с децата с много любов, внимание, като задълбочено диагностицира пропуските им по предмета и ги отстранява своевременно.  Подготвя седмокласниците за НВО с изключителна отговорност.

ИСКРА ГЕОРГИЕВА – ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА

Искра Георгиева е действащ учител по математика. Подготвя ученици от 7, 10 и 12 клас за матури, като постига високи успехи с курсистите си. Работи с децата с голяма отговорност, като прилага индивидуален подход в обучението.

МАРИЯ ЧОЛАКОВА – ОРГАНИЗАТОР И НАЧАЛЕН УЧИТЕЛ

Мария Чолакова е помощник организатор в школата и възпитател в нашите занимални. Добра, мила и принципна. С дългогодишен опит в работа с деца.

СНЕЖАНА ДОЙЧЕВА – УЧИТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Опитен преподавател с над 25 години стаж, от които голяма част преподаване в Америка. Учител с безупречно произношение, английският език за нея е като матерен език. Работи с учениците с много ентусиазъм и любов.

ТЕОДОРА ПЪРВАНОВА – УЧИТЕЛ ПО РИСУВАНЕ

Завършила НУИИ “Илия Петров” и НХА “Николай Павлович” – София. Амбициозен и отдаден на работата си преподавател и действащ художник.

СНЕЖАНКА СЕРГЕВА – УЧИТЕЛ ПО БЕЛ

Опитен преподавател с дългогодишен опит. Преподавала е в 22 гимназия и II-ра английска гимназия – София. Базов преподавател към Софийски Университет – София. Участвала е в комисия по проверка и оценка на НВО 7 клас.

БАКЪРДЖИЕВА – УЧИТЕЛ ПО БЕЛ

Опитен преподавател с дългогодишен стаж. Изискващ, принципен и отдаден на работата си.

БИЛЯНА СТРЕМСКА – УЧИТЕЛ ПО РИСУВАНЕ

Художник, преподавател, архитект. С дългогодишен преподавателски опит у нас и в чужбина.

 

 

 

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

Сайтът на МОН

.

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас