Курсове рисуване за град Пловдив

Курсове и уроци по рисуване за град Пловдив

ОЦ “Студио S” предлага разнообразни обучения по рисуване, изобразителни изкуства, компютърно рисуване, дизайн и др. за всички възрасти, както и специализирана подготовка за портфолио. Курсовете и уроците за град Пловдив се провеждат по доказала се методика, която прилагаме тридесет години. Вижте повече информация за нашите курсове и уроци по рисуване.

За качествената Ви подготовка по рисуване и/или подготовка на портфолио предлагаме следните обучения за следните възрастови групи:

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти – подготовка за конкурсни изпити и/или творческо портфолио.

На курсовете по рисуване Вие не само ще се научите да рисувате, но и ще изготвите Вашето перфектно портфолио за кандидатстване за креативни специалности в университети у нас и в чужбина.

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Подготовка по рисуване за всички видове специализирани художествени училища след 7 клас.

Курсове и уроци по рисуване за деца

Разнооброзни творчески задачи, свързани с изобразителните изкуства, които развиват не само креативността и фантазията на децата, но и общата им интелигентност.

Курсове и уроци по рисуване за хоби / за любители.

Дори и когато рисуването не е свързано с изискванията на професионалните Ви задължения, то може да е твърде полезно занимание. Освен че създава приятни емоции, процесът на рисуване спомага за развиване на полезни качества като творчество и креативтост и у възрастните.

Летен курс по Рисуване

Можете да се запишете и за Летен лагер по Рисуване – интензивна подготовка по рисуване в София, където е организирано вашето обучение и ако желаете – престоят и храната.

Информация за обучението по креативни специалности като: архитектура, гейм дизайн, интериорен дизайн, графичен дизайн, моден дизайн, илюстрация, изкуства, анимация и др и за ниверситетите, където се изучават, предоставена от наши бивши курсисти, вече студенти в съответните университети, можеде да видите от информация за университети.

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас