Къде да уча Анимация

Къде да уча Анимация?

Ако сте кандидат-студент, обичате да рисувате и анимацията е Ваша страст, вероятно желаете да изучавате анимация. Сигурно си задавате въпроса “Къде да уча анимация?”

Отговорът на този въпрос е дълъг.

Попълнете електронната заявка от долния линк в червено. Ние ще се свържем с Вас и ще Ви разкажем за всички възможности за изучаване на анимация и за реализация с тази специалност.

Информация за Анимация – къде да уча анимация!

Наши преподаватели по рисуване са работили във водещи в  индустрията фирми и могат да Ви разкажат изключителни подробности за професията.

Ще Ви разкажем и какво трябва да включва Вашето портфолио за кандидатстване и как да го подготвите.

Сигурни сме, че ще Ви бъдем много полезни.

Пъпълнете заявката от горния линк.

А ако искате да се подготвите за кандидатстване за специалност анимация или гейм дизайн в университети в страната или чужбина, вижте нашите курсове по рисуване

В какво се състои работата на аниматора художник във филмовата индустрия / къде да уча анимация /

Аниматор художник

Аниматорът е творчески участник в процеса на създаване на анимационен филм, анимиращ на екрана образа на актьорски персонаж в сценарий. Работата на карикатурист (наричан е още аниматор) в нарисуван филм е много специфична – персонажите се оживяват чрез последователно рисуване на статичните фази на движение на изобразения обект. Професионалното умение на художника аниматор се основава на задълбочени познания за законите на биомеханиката на движението на хора и животни, напрегнато наблюдение, развита визуална памет, способността да анализира и разчленява това, което всъщност е видяно или въображаемо движение, в съставните му фази. За една секунда на екрана се сменят 24 кадъра, следователно всяко движение на изображението се обобщава от 24 статични снимки или рисунки. Когато се проектират, тези рисунки се сливат в едно движещо се изображение.
Аниматорът художник работи в света на анимационните филми. Той създава рисунки на ключови моменти в движението на героите и определя междинните фази на експозиционния лист. Анимация (лат. Умножение – умножение) е създаването и многократното умножение на голям брой кадри с леко изместване на елементи във всеки следващ кадър. С високоскоростна демонстрация на тези кадри се получава движещия се образ. Аниматорът е по-широко понятие от съвременния аниматор, който се занимава само с оживяването на героите. Професията е подходяща за тези, които се интересуват от рисуване и филмово изкуство.

Аниматор художник – къде да уча анимация?

2D аниматорът превръща обикновена рисунка в пълнокръвен герой, който ходи, тича, смее се, плаче. Аниматорът рисува 2D дигитално или моделира дигитално – 3D и работи със специализирани 2D и 3D софтуери. Често работи в екип с програмисти и дизайнери върху общата идея съответният персонаж да оживее на екрана. Крайният резултат от творчеството на аниматорите е комбинация между арт и технологии.
В куклен филм – стоп-кадър анимация, функциите на карикатурист се изпълняват от кукловод. Той работи с куклата директно пред камерата, като заснема филма кадър по кадър. Първо кукловодът играе сцената в своето въображение и след това записва нейното темпо и движение на героите в изложбените листове, които ще бъдат използвани за снимане. Работейки с кукла, актьорът-аниматор създава жив образ, прави го израз на човешкия характер.

За много повече информация за професията и къде да я изучавате и как да се подготвите за кандидатстването, свържете се с нас чрез електронната заявка /червения линк по-горе/ и ние ще Ви разкажем всичко, което Ви е необходимо да знаете.

 

Курс по рисуване. Къде да уча анимация?
Курсове и уроци по рисуване. Къде да уча анимация?

.

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас