Програмирай живота си с рисуване

ПРОГРАМИРАЙ ЖИВОТА СИ С РИСУВАНЕ

Всеки може чрез рисуване по уникална система да програмира живота си, свързвайки се със своето подсъзнание. Не са необходими никакви умения в областта на рисуването или предварителни знания.

Как се постига това? 

Системата е разработена от руския учен Павел Пискарьов – професор по психология и основател на Института по психология и творчество “Павел Пискарьов”.  Този метод на рисуване е защитен научно и юридически.

По този метод може да се нарисува всичко. Линиите на рисунката символизират житейски обстоятелства, с които ги натоварваме. Траекториите на движението на линиите в пространството на листа и във времето, композиционните ни решения и цветните петна си комуникират чрез стройна символична система, която по научнодоказан начин се свързва с нашето подсъзнание и невроните на мозъка ни и трансформират нашия живот в посоката, която желаем. Линиите и композициите, създадени от нас по уникалната методика, са в резонанс с енергията на Вселената и тя ги разчита като инструкция за посока на действие.
Чрез създаването на определени рисунки под напътствието на сертифициран специалис ще създадете рисунки, които ще бъдат Ваши помощници за управление на обстоятелствата и за решаване на различни видове житейски проблеми. Не се препоръчва да рисувате по тази система без напътствието на специалист или инструктор.
Програмирай живота си с рисуване
Програмирай живота си с рисуване

“ПРОГРАМИРАЙ ЖИВОТА СИ С РИСУВАНЕ”

Предлагаме ви следните онлайн уроци по рисуване, чрез които да програмирате живота си:

Да свалим ограниченията – 1

Ще работим по тема, която всеки си избира за себе си индивидуално. Всеки от нас има въпроси, мечти, проблеми. Стремим се да ги обхванем рационално, но много често разумът ни ограничава. Чукаме на заключени врати, а не виждаме отворените порти до тях.

Какви могат да бъдат ограниченията? Ограниченията ни могат да бъдат от различно естество. Ето някои примери:
– не намираме начин да постигнем желаната финансова свобода;
– не намираме начин да постигнем желаните отношения с партньора и други близки ни хора;
– смятаме, че не сме обичани достатъчно;
– не постигаме желаните професионални успехи;
– имаме проблем с килограмите;
– тежат ни проблеми от детството;
– смятаме, че сме под силно влияние на някого /родител, партньор и др./ и това ни тежи;
– не намираме желания партньор;
– не намираме начин да започнем бизнеса, който желаем;
– и много други.
На събитието “Да свалим ограниченията – 1” ще рисуваме по една от методиките за сваляне на ограниченията. Затова е цифрата 1 в края на заглавието – това е първата методика за рисуване за сваляне на ограниченията.
Какво да очаквате?
Много често още след първата рисунка хората успяват да видят решението. Дали ще им се присъни, дали ще ги сполети като спонтанна идея през деня или ще почувстват друг знак, те получават освобождаване на своето съзнание, което им позволява да почустват и видят най-удачния начин за справяне с проблема. За други е необходимо да направят две или няколко рисунки по темата. Все пак различните проблеми са се загнездили в нас на различна дълбочина и са необходими различни по големина усилия за изкореняването им.
Но това рисуване обикновено доставя и изключително удоволствие и удовлетвореност след приключването му, така че усилията Ви ще бъдат възнаградени частично веднага.
И не на последно място Вие ще имате една прекрасна рисунка, направена по уникалната технология, която трайно ще съхранява Вашата първа крачка към сваляне на ограниченията по избраната от Вас тема и тази крачка ще Ви подкрепя за правене на следваща и ще излъчва енергията си към Вас за постигане на целта. Дори и да не я сложите в рамка, а да я затворите в някое чекмедже или папка, тя пак ще работи за Вас. В нейно лице Вие се сдобивате с един безмълвен съдружник, който Ви помага енергийно за премахване на всички ограничения към сбъдване на желанието Ви.
ЦЕНА – 27 лв.

Вижте онлайн урока Да свалим ограниченията – 1

Онлайн рисуване
Онлайн рисуване – Да свалим ограниченията 1

 

Да сбъднем желание

Ще работим по тема, която всеки избира за себе си индивидуално. Всеки от нас има множество желания. Нека да повишим енергията и да се свържем с подсъзнанието си и невроните на мозъка си, за да им зададем желаната от нас посока и да ги оставем да ни помогнат.

Какви могат да бъдат желанията? Желанията??? Ехааа…. всички ние ги имаме, предостатъчно. Нека желанието да е формулирано позитивно. Нека да е кратко и ясно. Нека и да е реалистично. Ето някои примери за желания:
– да постигна финансова свобода /не е лошо да определим каква и за колко време, защото финансовата свобода за всеки е различно число/. Бъдете реалисти, но и не си слагайте твърде големи ограничения;
– да подобрим отношенията си с близък човек;
– да проявяваме повече любов към другите и те към нас;
– да постигна конкретен професионален успех;
– да коригирам теглото си до … кг.;
– да бъда по-влиятелна личност;
– да израстна в служебната йерархия;
– да намеря желания партньор;
– да започна бизнеса, който желая;
– да изпитвам повече щастие;
– да постигна конкретни успехи в образованието си;
– и много, много други.
На събитието “Да сбъднем желание” ще рисуваме по методика за сбъдване на желанията.
Какво да очаквате?
Много често още след първата рисунка хората успяват да видят начина за постигане на желанието си. Дали ще им се присъни, дали ще ги сполети като спонтанна идея през деня или ще почувстват друг знак, те получават освобождаване на своето съзнание, което им позволява да почустват и видят понякога нестандартни решения, които са им убягвали до този момент. За други е необходимо да направят две или няколко рисунки по темата. Все пак различните желания са с различна степен на трудност за постигане.
Но това рисуване обикновено доставя и изключително удоволствие и удовлетвореност след приключването му, така че усилията Ви ще бъдат възнаградени частично веднага.
И не на последно място Вие ще имате една прекрасна рисунка, направена по уникалната технология, която трайно ще съхранява Вашата първа крачка по пътя на подсъзнателното към Вашата мечта и тази крачка ще Ви подкрепя за правене на следваща и ще излъчва енергията си към Вас за постигане на целта. Дори и да не сложите рисунката в рамка, а да я затворите в някое чекмедже или папка, тя пак ще работи за Вас. В нейно лице Вие се сдобивате с един безмълвен съдружник, който Ви помага енергийно за сбъдване на желанието Ви.
ЦЕНА – 27 лв.

Вижте онлайн урока Да сбъднем желание

онлайн уроци по рисуване
Урок по рисуване – дасбъднем желание

 

Да повишим енергията

Много често не ни достига енергия за конкретни неща или като общо усещане. Енергичните хора действат повече, по-малко спят, постигат повече. Нека да повишим енергията! Нека да се свържем с подсъзнанието си и невроните на мозъка си, за да им кажем, че сме готови за повече енергия. Нека свалим напрежението и стреса и да се изпълним със сила за велики дела!

На събитието “Да повишим енергията” ще рисуваме по методика за повишаване на енергията и намаляване на стреса. Тази тема е обща за всички. Няма да ви се налага да превите индивидуален избор на подтема. Ще рисуваме под указанията на специалист и ще се радваме на общата синергия.
Какво да очаквате?
Още по време на рисуването ще усетите успокояване. То може да бъде редувано и от леко раздразнение, но като цяло накрая ще изпитате удовлетворение и спокойствие. Прилив на енергия може да не усетите веднага, но колелото е завъртяно и енергията ще дойде при Вас. Може да я усетите като нови идеи, като нови посоки за действие, като странни решения, които взимате, като смелост в житейски ситуации, като подтик за действие. Енергията е неуловима и тя се отразява във всичко в нас и около нас. Нека я приемем и я оставим да ни води по нашия път.
ЦЕНА – 27 лв.

Вижте онлайн урока Да повишим енергията

онлайн уроци по рисуване
онлайн урок по рисуване – Да повишим енергията

.

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

.

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас