Къде да уча Графичен дизайн

Къде да уча Графичен дизайн?

Ако сте кандидат-студент или кандидат-гимназист и желаете да кандидатствате Графичен дизайн, сигурно си задавате въпроса “Къде да уча графичен дизайн?”

Отговорът на този въпрос е дълъг.

Попълнете електронната заявка от долния линк в червено. Ние ще се свържем с Вас и ще Ви разкажем за всички възможности за изучаване на графичен дизайн, за реализация с тази специалност, къде можете да я изучавате и как да се подготвите за изпити или портфолио за кандидатстване в университет у нас или в чужбина.

Информация за Графичен дизайн

Наши преподаватели по рисуване са работили във водещи в  индустрията фирми и могат да Ви разкажат изключителни подробности за професията.

Ще Ви разкажем и какво трябва да включва Вашето портфолио за кандидатстване и как да го подготвите.

Сигурни сме, че ще Ви бъдем много полезни.

Пъпълнете заявката от червения линк.

Какво прави графичният дизайнер? Къде да уча графичен дизайн?

Графичните дизайнери създават проекти за билбордове, плакати, лога, реклами, брошури, списания, корици на книги, вестници, бюлетини, опаковки на продукти, уебсайтове, телевизионни реклами, графики, табели, инфографики, клип арт, експонати, филмова и видео графика и компютърна графика. Графичните дизайнери могат да работят с копирайтъри, когато работят с текст, а текстът в много случаи е неразделна част от изображението и дизайна. Те също така работят с художествени директори, дизайнерски директори или творчески директори, производствени мениджъри, ръководители на акаунти, представители на печатари, фотографи, илюстратори и уеб разработчици и са част от креативни колективи.

Инструменти за графичен дизайн. Къде да уча графичен дизайн?

Графичните дизайнери могат да работят с нарисувани, фотографирани или компютърно генерирани изображения, както и с буквени форми – типография, да създават шрифтове, филмови надписи и телевизионни реклами, книги, списания, менюта и интерфейси. Графичният дизайн информира, убеждава, организира, стимулира, локализира, идентифицира, привлича вниманието и доставя удоволствие. Графичният дизайн съчетава изкуство и технологии, за да комуникира идеи, като работи с различни комуникационни инструменти, за да предаде съобщение. Графичните дизайнери представят своите проекти в две основни среди: изображения и шрифт
Графичните дизайнери използват софтуер като Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Corel Draw, софтуери за създаване на 3D изображения или движещи се изображения / анимаци и други.

А ако се интересувате от подготовка за изпити или портфолио за кандидатстване за графичен дизайн у нас или в чужбина, вижте нашите курсове по рисуване

Къде да уча графичен дизайн - курсове по рисуване
Къде да уча графичен дизайн – курсове по рисуване

.

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас