Образование Здраве Успех Култура

Образование, Здраве, Успех, Култура

Инициативата “Образование, здраве, успех, култура” на Образователен център “Студио S” е насочена към учениците от 1 до 12 клас и техните родители.

Целта на инициативата е да информира тази общност за новости и възможности в областта на образованието, здравето, успеха и културата. Защото мисията на Образователен център “Студио S” е да възпита общности от млади хора с широки културни интересни, солидни знания, умения и компетенции и високи морални устои, водещи до успешно представяне на всички предстоящи им изпити, което да осигури основа за бъдеща, успешна професионална кариера на граждани на глобалния свят.

Място – вайбър общност “Образование, здраве, успех, култура”

Рубриките в нашата мини медия:

1. ОБРАЗОВАНИЕ – всяка седмица ще поместваме важна информация, свързана с образованието: какви промени в изпитите и матурите ще има; начини на оценяване и критерии; как се кандидатства в различни гимназии и университети в страната и чужбина; предстоящи изложения; места със свободнодостъпни ресурси за самоподготовка; уебинари; тестове и пробни матури и пр. Всеки понеделник по един пост във вайбър общността на тема образование.

2. ЗДРАВЕ – всяка седмица ще поместваме информация как да се поддържаме здрави и енергични; как да повишаваме имунната си система; какви храни са подходящи за различните възрастови групи на учениците, а и на нас – родителите; как да спортуваме; места със свободни ресурси, свързани със здравето на ученика и пр.

3. УСПЕХ – всяка седмица ще поместваме информация за това, как да бъдем още по-успешни:
– как да повишаваме мотивацията на децата си за учене;
– как учениците да учат по-бързо и по-ефективно, изобщо – как да учим, на което никой не ни учи;
– как да изграждаме полезни навици;
– как да се борим със вредните навици;
– какви проблеми възникват в необичайни ситуации и как да ги потушим;
– как да изградим у децата си важни добродетели като: честност, работливост, смелост, креативност, ученолюбие, състрадание и др.

4. КУЛТУРА – всяка седмица ще поместваме информация за културни събития у нас и по света в областта на музиката, изобразителните изкуства, литературата, театъра, киното, архитектурата и т.н.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ към вайбър общността “Образование, здраве, успех, култура” от следния линк:

https://invite.viber.com/?g2=AQBH5pNPbJIfjUtsUVnpcWQEyXpQFfaiTU4m7BaSUM8fb5D36yGg%2B8WloGlX5%2F5U

.

.

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас