Курсове по рисуване за кандидат-студенти

Курсове по рисуване за университети | Уроци по рисуване за кандидат-студенти | Изготвяне на портфолио за кандидатстване в университети у нас и в чужбина

“Студио С” предлага на учениците от 8 до 12 клас курсове по рисуване за университети за кандидат-студенти – подготовка за конкурсните изпити по изобразително изкуство за различните ВУЗ-ове у нас и в чужбина и специалности с такива изпити. Курсовете по рисуване при нас са насочени към подготовка за ИЗПИТИ по РИСУВАНЕ и/или изготвяне на ПОРТФОЛИО с рисунки за следните специалности: архитектура, интериорен дизайн, графичен дизайн, инженерен дизайн, продуктов дизайн, анимация, озеленяване,  моден дизайн, визуални изкуства и др. Изготвянето на портфолио с рисунки е насочено към кандидатстване в учебни заведения в страната и чужбина. Подготовката на портфолиото с рисунки е съобразено със специфичните изисквания за всяко учебно заведение и специалност: /архитектура, графичен дизайн, инженерен дизайн, продуктов дизайн, интериорен дизайн, моден дизайн, визуални изкуства, анимация, мултимедия и други с изпити по рисуване/. Подготовката за изпитите по рисуване включва различни задачи в зависимост от ВУЗ-а и специалността.

Обучението по рисуване в “Студио S”, макар и в група, е индивидуално. Всеки работи по програма, изготвена лично за него и съобразена с неговите цели и темпо. Затова включването в група по рисуване може да стане във всеки момент. На всеки курсист се преподава теорията на изобразителното изкуство от самото начало. Но научавайки и разбирайки теорията на рисуването, това все още не означава, че можете да рисувате. Рисуването е процес, който изисква време и постоянство и е трудно да се усвои за 2 или 3 месеца. Не оставяйте подготовката си по рисуване за последния момент.

Повече от 25 години подготвяме кандидат-студенти за университети в страната и чужбина. Всяка година наши курсисти са приемани в желаните специалности в елитни университети в Европа, Америка, Канада.

Какво предлагаме за кандидат-студентите:

Курсове по рисуване за кандидат-студенти в София – групи:

Курсове по рисуване на живо в Студио S:

Петък сутрин                 08.30 – 12.30 ч. /4 астр.ч.= 6 уч.ч./
Петък следобед             14.00 – 18.00 ч. /4 астр.ч.= 6 уч.ч./
Събота сутрин               09.00 – 14.00 ч. /5 астр.ч.= 7,5 уч.ч./
Събота следобед           14.00 – 18.00 ч. /4 астр.ч.= 6 уч.ч./
Неделя сутрин               09.00 – 14.00 ч. /5 астр.ч.= 7,5 уч.ч./
Неделя следобед           14.00 – 18.00 ч. /4 астр.ч.= 6 уч.ч./

ЦЕНИ – курсове по рисуване за кандидат-студенти:

За група с продължителност 4 астр.ч. х 4 пъти месечно в избрана група:

Месечна такса 192 лв. 
Срочна такса – 800 лв.
Годишна такса /една учебна година до края на юни/ – 1500 лв.
Дневна такса – 64 лв.

За група с продължителност 5 астр.ч. х 4 пъти месечно в избрана група:

Месечна такса 240 лв.
Срочна такса – 1000 лв.
Годишна такса /40 дни х 5 астр.ч. = 200 астр.ч./ – 1900 лв.
Дневна такса – 80 лв.

Отсъствия не се приспадат от таксите, но могат да бъдат наваксани във всяка друга група до края на учебната година.

За записване в курс по рисуване за кандидат-студенти

Попълнете електронна заявка от бутона:

Попълнете електронна заявка

Вземете ОТСТЪПКА 50% за един ден урок в група.
Попълнете ЗАЯВКА от тук

КОНСУЛТАЦИЯ във връзка с Вашето ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ

Консултацията за изготвяне на портфолио с рисунки предлагаме в две форми – на живо в  центъра или онлайн с реален преподавател. Предлагаме два вида, консултации, от които можете да изберете тази, която отговаря на Вашите нужди:

Консултация – вариант 1:
Продължителност – 1 астр. час. Ще придобиете познания как трябва да изглежда едно портфолио за кандидатстване в университет за желаната от Вас специалност, какви работи и проекти трябва да съдържа и как да бъде оформено и представено. Също така:

– Ще разгледаме и обсъдим изискванията, които имат за портфолиото избраните от вас институти, за да ги съпоставим с вашата подготовка;
– Ще обсъдим вашите придобити до момента изобразителни умения и знания. За целта е препоръчително да носите всички ваши опити в областта на рисуването;

Цена на консултацията – 130 лв.

Консултация – вариант 2:
Продължителност 1 астр. час и 30 мин. Освен гореизброената информация и знания, които ще получите теоретично и онагледено, във втория вид консултация ще се набележат и основните насоки, в които трябва да работите и ще се създаде подробна програма, която да следвате във Вашата подготовка, съобразена с Вашите цели и времето, което имате за да пизготвите Вашето портфолио, така че да бъде успешно!

Цена на консултацията – 188 лв.

ОТСТЪПКА 50% от цената на консултацията – при попълване на онлайн заявка за консултация от долния бутон от 05 до 30 септември:

Оформление на Вашето ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ

Оформлението, външния вид на портфолиото е много важно и само по себе си говори за Вашите дизайнерски умения и знания. Дигитално или книжно, портфолиото трябва да бъде добре издържано. Знаем, че в повечето случаи Вие не сте в състояние да оформите Вашето портфолио достатъчно убедително. Затова предлагаме услугата, за която можете да видите повече информация от  Оформление на портфолио.

Летен курс за изграждане на ПОРТФОЛИО и подготовка за изпити по рисуване – всеки ден през ЮЛИ

Летен курс за изграждане на ПОРТФОЛИО и подготовка за изпити по рисуване – всеки ден през ЮЛИ и е предназначен за ученици, които желаят да получат интензивна подготовка за изграждане на своето творческо портфолио за кандидатстване в креативни специалности в страната и чужбина през летните ваканционни месеци, както и за подготовка за изпити по рисуване. Вижте пълната информация на линка Летен курс по рисуване

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ:

Форми на индивидуални уроци по рисуване:

  • на живо в офис на центъра
  • онлайн

График на обучението – Уроците по рисуване се провеждат в предварително уговорен график, който е съобразен с Вашето време и цели. Минимума часове за месец, които трябва да бъдат взети за 4 урока. Ако се наложи да пропуснете час и се обадите най-късно предишния ден, то тогава можете да уговорите време, в което да си вземете часа. В противен случай платения урок се счита за взет.

Продължителност на един урок – 1 астрономичен час.

Цена на един урок по рисуване – вижте в секция ЦЕНИ

 

 

Обща информация за курсове по рисуване за кандидат-студенти

Как да подготвите вашето ПОРТФОЛИО с рисунки за кандидатстване в страната и/или в чужбина?
В България с портфолио с рисунки се кандидатства в НБУ, специалности: интериорен дизайн, графичен дизайн, анимация,  моден дизайн, визуални изкуства и др. Различните специалности имат някои специфични изисквания, но и доста общи постановки.
За чужбина изготвянето на портфолио също трябва да е съобразено с конкретните изисквания на учебното заведение – като брой на рисунките, вид на рисунките, начин на представянето им – в оригинал, дигитално на носител или по интернет, дати за подаване на документи и дати за изпращане на портфолиото с рисунки и др. Обикновено след като изпратите първо запитване до дадено учебно заведение, те ще ви върнат отговор с изискванията. Понякога дори поставят и специфични индивидуални задачи, освен изисквуемото портфолио с рисунки. Имайте пред вид, че за чужбина процесът на кандидатстването трябва да започне доста рано, понякога дори още есента на учебната година, в която сте 12 клас.

Колко време е необходимо да се подготвите за изпитите по рисуване? Отговорът на този въпрос зависи от много фактори – личните ви дадености, трудолюбието и постоянството ви, за колко различни изпита по рисуване ще се готвите, изискванията на учебното заведение към кандидатите и др. Например, ако кандидатстване архитектура в УАСГ, за да се подготвите отлично, с едно умерено темпо /посещение на курс по рисуване веднъж седмично за 4-5 часа и още няколко часа самостоятелно рисуване вкъщи по зададени за домашно задачи/, ще са ви необходими средно 2 учебни години. Разбира се, на някои им се налага да го направят и за една – възможно е, но ще е необходимо два пъти повече да рисувате.

Както споменахме по-горе, подготовката по рисуване, макар и в група, е индивидуална. Включването може да стане във всеки един момент, но съветът ни е да не чакате последния момент. 🙂

На поставения по-долу линк можете да чуете основни насоки за изготвяне на Портфолио с рисунки в интервюто с художничката и лектор Снежана Стоянова по  програма “Христо Ботев” на БНР, в рубриката “Лесно е!”

http://bnr.bg/hristobotev/post/100466117

Рисунки на наши възпитаници можете да видите в галерията на сайта.


курсове по рисуване за кандидат-студенти
курсове по рисуване за кандидат-студенти за изпити и портфолио

Вижте някои от основните обучения в Студио S

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-студенти

Курсове и уроци по рисуване за кандидат-гимназисти

Курсове по рисуване за деца

Летен курс по рисуване за деца

Курсове по рисуване за любители

Летен курс по рисуване

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас – подготовка за НВО

Летен курс по БЕЛ и математика “Наваксай пропуснатото”

Курс по БЕЛ и математика – подготовка за входно ниво 7 клас

Курсове по БЕЛ и математика за 10 клас – подготовка за матура

Курсове по БЕЛ за 12 клас – подготовка за ДЗИ

Курс по математика за архитектура за УАСГ

Курс по БЕЛ за изпит в Софийски Университет

Ученическа занималня

Лятна занималня

Курс по Английски език за 12 клас – подготовка за матура

Курсове по Английски език за деца

.

курсове рисуване
курсове бел и математика 7 клас
курсове за 7 клас