Портфолио за кандидат-студенти

ПОРТФОЛИО ПО РИСУВАНЕ | ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ |

ИЗГОТВЯНЕ НА ПОРТФОЛИО

ОЦ “Студио S” предлага на кандидат-студентите помощ в изготвянето им на перфектното ПОРТФОЛИО с рисунки за кандидатстване у нас и в чужбина в учебни заведения и специалности, изискващи портфолио /архитектура, графичен дизайн, инженерен дизайн, продуктов дизайн, интериорен дизайн, моден дизайн, визуални изкуства, анимация, мултимедия и други с изпити по рисуване или представяне на портфолио/. Освен подготовката и помощта в изготвянето на рисунките за портфолиото, ние ще Ви помогнем и за подходящото оформление /дигитално или хартиено/ на портфолиото. Също така предлагаме и първоначална консултация във връзка с Вашето портфолио и конкретните изисквания на желаните от Вас институти.

ПОДГОТВЯНЕ НА ВАШЕТО ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В СТРАНАТА И/ИЛИ В ЧУЖБИНА?

портфолио с рисункиВ България с портфолио с рисунки се кандидатства в НБУ, специалности: интериорен дизайн, графичен дизайн, анимация, моден дизайн, визуални изкуства и др. Различните специалности имат някои специфични изисквания, но и доста общи постановки.
За чужбина изготвянето на портфолио също трябва да е съобразено с конкретните изисквания на учебното заведение – като брой на рисунките, вид на рисунките, начин на представянето им – в оригинал, дигитално на носител или по интернет, дати за подаване на документи и дати за изпращане на портфолиото с рисунки и др. Обикновено след като изпратите първо запитване до дадено учебно заведение, те ще ви върнат отговор с изискванията. Понякога дори поставят и специфични индивидуални задачи, освен изисквуемото портфолио с рисунки. Имайте пред вид, че за чужбина процесът на кандидатстването трябва да започне доста рано, понякога дори още есента на учебната година, в която сте 12 клас.

КОЛКО ВРЕМЕ Е НЕОБХОДИМО ЗА ИЗГОТВЯНЕТО НА ВАШЕТО ПОРТФОЛИО?

порфолио с рисункиОтговорът на този въпрос зависи от много фактори – личните ви дадености, трудолюбието и постоянството ви, броят рисунки, които трябва да покажете, изискванията на учебното заведение към кандидатите и др. За да се научите да рисувате с цел кандидатстване с едно умерено темпо /посещение на курс по рисуване веднъж седмично за 4-5 часа и още няколко часа самостоятелно рисуване вкъщи по зададени за домашно задачи/, ще са ви необходими средно 2 учебни години. Разбира се, на някои им се налага да го направят и за една година, дори за няколко месеца – възможно е, но ще е необходим доста по-интензивен труд. Разбира се, през целия този период /къс или дълъг/ ние стоим до вас, помагаме и ви напътстваме.

НАЧИН НА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ВАШЕТО ПОРТФОЛИО.

порфолио с рисунки

За да подготвите Вашето портфолио ще Ви е необходима подготовка по рисуване и напътствия на специалист. Можете да ги получите, като се запишете на курс по рисуване или за индивидуално обучение при нас. Вижте какви групи предлагаме ТУК.

ФОРМИТЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО РИСУВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПОРТФОЛИО С РИСУНКИ

Формите на обучение по рисуване във връзка с изготвяне на портфолио са две:
– на живо – курс по рисуване или уроци по рисуване в центъра.
– онлайн – курсове по рисуване или индивидуално обучение по рисуване.
Вижте повече информация в секция Курсове по рисуване за кандидат-студенти.

ОФОРМЯНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА ТВОРЧЕСКОТО ПОРТФОЛИО

Оформяне на портфолиото – електронно или книжно.

Електронното оформяне може да бъде в следните варианти, според изискванията на конкретните институти: PDF файл, JPG файлове на отделните работи, разпечатани работите на формат А4, А3 или други и оформени в папка и като краен вариант, който използват много малко университети – работите в оригинал.

Изпращане на ПОРТФОЛИОТО – електронно или по книжна поща/куриер.

Електронното изпращане може да стане чрез: изпращане на файловете на посочен от института и-мейл адрес; на поставяне на файловете в посочена от тях платформа или чрез поставяне на файловете в индивидуален сайт. Всеки институт указва изрично начина на изпращане на портфолиото, който изисква.

Предлагаме оформяне на Вашето творческо портфолио, според поставените изисквания. То включва – снимане/скениране на работите Ви, обработка на снимките във Photoshop /контраст, цветове, изрязване и др./, подреждане по теми, описание на темите, рисунките и другите работи, според стандартите.


ОБАДЕТЕ СЕ: 02 408 2966

английски език за матура 12 клас

 

 

ВИДЕОУРОЦИ

ВИДЕОУРОЦИ - прекрасен самоучител

За УСПЕХА на ученика

Обучения за Успеха на Ученика

Печелете БОНУСИ и ОТСТЪПКИ с мобилното ни приложение за лоялност на клиенти UDSИнсталирайте приложението UDS за лоялност на клиентите! Чрез него не само ще печелите БОНУСИ и ОТСТЪПКИ, но и ДОХОДИ, препоръчвайки обученията ни! От всяка покупка, направена от препоръчан от Вас човек, вие ще печелите 10%, от препоръчан от него човек – 5% и на следващо ниво – 3%.
ПРЕПОРЪЧВАЙТЕ и ПЕЧЕЛЕТЕ!