Занималня през учебната година

Занималнята през учебната година за деца от 1 до 5 клас с Английски и Немски език  занималня софия

За учениците от предучилищна група до пети клас предлагаме занималня през учебното време. Докато вие сте на работа, можете да бъдете спокойни за вашите деца. Те ще бъдат в сигурни ръце при нас и: 

  • ще са подготвени за училище /научили уроците и написали домашните;
  • ще са се занимавали и с допълнителни учебни упражнения и тестове за успешно усвояване на учебния материал;
  • с Английски език или Немски език допълнително /при сформиране на група за ниво/ или подпомагащ училището;
  • ще са научили много нови, полезни и интересни неща;
  • ще са повишили мотивацията си за учене чрез нашите коучинг методи и педагогическо "ноу хау";
  • ще са развили своето творческо, критично и креативно мислене чрез допълнителни творчески и обучителни занимания;
  • ще усвояват и прилагат техники за бързо и ефективно учене;
  • ще са повишили своето разбиране и прилагане на добродетелите чрез нашето обучение по добродетели и изобразителни изкуства.
  • ще постигат ВИСОК УСПЕХ

Работно време на ученическата занималня

От 8.00 ч. до 18.30 ч.

Адреси на занималнята в ОЦ Студио S:

1. София, кв. Белите брези, ул. Кюстендил №21,    тел. 088 723 9186

2. СОФИЯ, ж.к. Младост 1, ул. "Д-р Стоян Чомаков" № 4А, търговска сграда "Чергата"

Занималня в София, кв. Гоце Делчев, кв. Стрелбище, кв. Манастирски ливади

 

 

    е по рисуване

 

 

Занималня за деца от 1 до 5 клас в София

 

 


ЦЕНИ:
- 198 лв.
- месечна такса;
- 80 лв. - седмична такса;
- 20 лв. - дневна такса.

ОТСТЪПКА "ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ"
Ако доведете друго дете/деца, получавате следните отстъпки:
- 20% при 1 доведено дете;
- 30% при 2 доведени деца; 

- 40% при 3 доведени деца; 
- 50% при 4 доведени деца; 
- 60% при 5 доведени деца; 
- 70% при 6 доведени деца; 
- 80% при 7 доведени деца; 
- 90% при 8 доведени деца; 
- 100% при 9 доведени деца  :)

За междинните ваканции - зимна, пролетна и други неучебни дни, ако не желаете да ползвате през тези дни занималнята, от месечната такса се приспадат тези дни /през кратките ваканции няма да се провежда обучение по език/ Ако желаете да посещавате занималнята, месечната такса остава регулярната за Вас, според плана Ви.

За записване в занималнята

За записване, моля, позвънете на: тел. 088 723 9186 за филиала в кв. Белите брези и на тел. 087 780 0987 за филиала в кв. Гоце Делчев

Отзиви от родители:

Здравейте, искам да благодаря на екипа на учебен образователен център Студио S. Синът ми посещава ученическата занималня и благодарение на квалифицираните професионалисти там постигна много добри резултати в училище. Обстановката е много спокойна, детето ми ходи с удоволствие на занималня.Там се научи на организация и сам да подготвя уроците си. Благодаря на г-жа Мария Чолакова за търпението и всеотдайността, с която работи.
Препоръчвам вашата ученическа занималня на всички родители! Моята оценка е Отличен 6 :)
 
Благодаря ви сърдечно,
с уважение Елица Червенкова
майка на Мартин от 4 клас, 2 ОУ, София

Допълнителни занимания в занималнята, включени в цената

Ето някои от допълнителните занимания, които предлагаме на децата с цел всестранното им развитие и които са включени в цената:

Изобразително изкуство с обучение по добродетели Обучението по рисуване /изобразителни и приложни изкуства/ в занималнята е съчетано с обучение по добродетели. Включено е в базисната такса. Вижте програмата и учебния план и график ТУК

"Да се раздвижим"  Общи гимнастически упражнения за раздвижване и здраве, физическата култура, доброто настроение.

Шах-мат  Шахът развива бързо и много мощно интелекта и логиката на децата. Шахът дава мирно поле за прилагане на нормалната детска агресия и чувство за съревнование. Целта не е да създадем майстори в този спорт, а само да възпитаме чрез тази игра качества, необходими през целия живот - логика, аналитичност, хладнокръвие, обмисляне, търпение и др. /Опционално - при събиране на група от 5 деца/

"Искам всичко да знам"  Игрови и забавни образователни занимания с енциклопедичната поредица "Искам всичко да знам", с които се опитваме да дадем отговори на многобройните въпроси, които задават децата.

Учебен коучинг  Всеки ден отделяме по 15 минути целенасочена работа с децата с цел повишаване у тях мотивацията им за учене и осъзнаване силата на знанието; развиване на умения за самоорганизираност и отговорност, умения за поставяне на цели и за начертаване път за постигането им, критично и креативно мислене и др.

 

Услуги срещу допълнително заплащане

занималня Взимане и водене от/до училището на детето

За децата от близките училища до съответния филиал – 38 лв. на месец. /цената не включва градския транспорт за детето, ако се налага да се ползва такъв/.


Храна в занималнята

Обяд /супа и основно ястие/  и междинна сутрешна / следобедна закуска.
Цена 2.50 лв. за ден. - доплаща се допълнително.

 

ДНЕВЕН РЕЖИМ следобедна група в занималнята

13.00 - 13.30 обяд в занималнята

13.30 - 14.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

14.30 - 16.30 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи. С почивка за следобедна закуска.

16.30 - 18.00 - "Да се раздвижим" - всекидневно ; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /; Шах; Коучинг занимания /разпределят се във времето гъвкаво/.

18.00 - 19.00 - Четене на задължителната литература и допълнителна такава

ДНЕВЕН РЕЖИМ сутрешна група в занималнята

08.00 - 10.00 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи.

10.00 - 10.40 - Народни танци /понеделник и четвъртък/; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /вторник и сряда/; Шах /петък/.

10.40 - 11.30 - Междинна закуска и Четене на задължителната литература и допълнителна такава + Коучинг занимания 15 мин.

11.30 - 12.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

12.30 - 13.00 обяд в занималнята

ОЦ "Студио S" си запазва правото за въвеждане на промени във видовете допълнителни занимания и графика на провеждане. 

Очакваме ви!

Попълнете ЗАЯВКА за записване в Занималнята! Вие не се ангажирате с нищо, а само чрез нея си запазвате мястото за 5 работни дни при наличие на места.