Занималня през учебната година

Занималнята през учебната година за деца от 1 до 5 клас   занималня софия

За учениците от първи до пети клас предлагаме занималня през учебното време. Докато вие сте на работа, можете да бъдете спокойни за вашите деца. Те ще бъдат в сигурни ръце при нас и: 

  • ще са подготвени за училище /научили уроците и написали домашните;
  • ще са се занимавали и с допълнителни учебни задачи;
  • ще са научили много нови, полезни и интересни неща;
  • ще са повишили мотивацията си за учене чрез нашите коучинг методи и педагогическо "ноу хау";
  • ще са развили своето творческо, критично и креативно мислене чрез допълнителни творчески и обучителни занимания;
  • ще усвояват и прилагат техники за бързо и ефективно учене;
  • ще са повишили своето разбиране и прилагане на добродетелите чрез нашето обучение по добродетели и изобразителни изкуства.
  • ще постигат ВИСОК УСПЕХ

 

Адреси на занималнята в ОЦ Студио S:

1. София, кв. Белите брези, ул. Кюстендил №21

2. София, кв. Гоце Делчев, ул. Деян Белишки №2А, бл. 104

Занималня в София, кв. Гоце Делчев, кв. Стрелбище, кв. Манастирски ливади

 

Занималня в ОЦ Студио S

    е по рисуване

 

 

 

 

 


Цени:
- 198 лв.
- месечна такса;
- 80 лв. - седмична такса;
- 20 лв. - дневна такса.

 

Ето някои от допълнителните занимания, които предлагаме на децата с цел всестранното им развитие:

Изобразително изкуство с обучение по добродетели Обучението по рисуване /изобразителни и приложни изкуства/ в занималнята е съчетано с обучение по добродетели. Включено е в базисната такса. Вижте програмата и учебния план и график ТУК

Български народни танци  За здравето, физическата култура, доброто настроение и съхранението на българското самосъзнание българските народни танци са безценни. Децата ще научат много български хора и ръченици докато се забавляват и спортуват.

Шах-мат  Шахът развива бързо и много мощно интелекта и логиката на децата. Шахът дава мирно поле за прилагане на нормалната детска агресия и чувство за съревнование. Целта не е да създадем майстори в този спорт, а само да възпитаме чрез тази игра качества, необходими през целия живот - логика, аналитичност, хладнокръвие, обмисляне, търпение и др.

"Искам всичко да знам"  Игрови и забавни образователни занимания с енциклопедичната поредица "Искам всичко да знам", с които се опитваме да дадем отговори на многобройните въпроси, които задават децата.

Учебен коучинг  Всеки ден отделяме по 15 минути целенасочена работа с децата с цел повишаване у тях мотивацията им за учене и осъзнаване силата на знанието; развиване на умения за самоорганизираност и отговорност, умения за поставяне на цели и за начертаване път за постигането им и др.

 

Услуги срещу допълнително заплащане

 

занималня  Английски език  в занималнята

Учебна система – Fairyland.Учебни материали - учебник и тетрадка, драматизираните CDs, анимирани DVDs и Интерактивния Софтуер Системата е предназначена за обучението по английски език в ранна възраст. Децата ги очакват незабравими приключения в приказния свят на героите от Вълшебната гора. С лекота те развиват уменията си за слушане и четене в първите две нива, а в следващите две – и уменията за говорене и писане.
Обучението по английски език започва в началото на октомври и приключва края на май.
За една учебна година се взима едно ниво за 116 учебни часа.
Обучението е два пъти седмично по 2 учебни часа. Едно ниво се взима за една учебна година, като целта на обучението е, децата да не се нуждаят от допълнително учене по езика у дома.
Вижте повече информация за групите по Английски език за деца
Обучението се заплаща допълнително. 

ЦЕНА за Английски език за една година - 420 лв. /годишна вноска/ или 250 лв./на две вноски/. ОТСТЪПКА за деца от занималнята - 20%.   ОТСТЪПКА за второ дете от семейство - 30%


занималня Взимане и водене от/до училището на детето

При група минимум 4 деца от едно училище..
С осигурен транспорт от ОЦ „Студио S” – цена – 48 лв. на месец /за училища в кварталите: Стрелбище, Хиподрума, Борово, Гоце Делчев, Бъкстон, Иван Вазов, района на Медицинска академия.
Пеша с придружител – 35 лв. на месец. /цената не включва градския транспорт за детето, ако се налага да се ползва такъв/.


Храна – кетъринг в занималнята

Обяд /супа, основно и десерт/  и междинна сутрешна / следобедна закуска.
Цена 5.00 лв. за ден. - доплаща се допълнително.

 

ДНЕВЕН РЕЖИМ следобедна група в занималнята

13.00 - 13.30 обяд в занималнята

13.30 - 14.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

14.30 - 16.30 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи. С почивка за следобедна закуска.

16.30 - 17.10 - Народни танци /понеделник и четвъртък/; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /вторник и сряда/; Шах /петък/.

17.15 - 18.00 - Четене на задължителната литература и допълнителна такава + Коучинг занимания 15 мин.

 

ДНЕВЕН РЕЖИМ сутрешна група в занималнята

08.00 - 10.00 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи.

10.00 - 10.40 - Народни танци /понеделник и четвъртък/; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /вторник и сряда/; Шах /петък/.

10.40 - 11.30 - Междинна закуска и Четене на задължителната литература и допълнителна такава + Коучинг занимания 15 мин.

11.30 - 12.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

12.30 - 13.00 обяд в занималнята

 

Очакваме ви!

Попълнете ЗАЯВКА за записване в Занималнята! Вие не се ангажирате с нищо, а само чрез нея си запазвате мястото за 5 работни дни при наличие на места.