Занималня през учебната година

Занималнята през учебната година за деца от предучилищна група до 5 клас   занималня софия

За учениците от предучилищна група до пети клас предлагаме занималня през учебното време. Докато вие сте на работа, можете да бъдете спокойни за вашите деца. Те ще бъдат в сигурни ръце при нас и: 

  • ще са подготвени за училище /научили уроците и написали домашните;
  • ще са се занимавали и с допълнителни учебни упражнения и тестове за успешно усвояване на учебния материал;
  • ще са научили много нови, полезни и интересни неща;
  • ще са повишили мотивацията си за учене чрез нашите коучинг методи и педагогическо "ноу хау";
  • ще са развили своето творческо, критично и креативно мислене чрез допълнителни творчески и обучителни занимания;
  • ще усвояват и прилагат техники за бързо и ефективно учене;
  • ще са повишили своето разбиране и прилагане на добродетелите чрез нашето обучение по добродетели и изобразителни изкуства.
  • ще постигат ВИСОК УСПЕХ

Работно време на ученическата занималня

От 8.00 ч. до 19.00 ч.

Адреси на занималнята в ОЦ Студио S:

1. София, кв. Белите брези, ул. Кюстендил №21

2. София, кв. Гоце Делчев, ул. Деян Белишки №2А, бл. 104

Занималня в София, кв. Гоце Делчев, кв. Стрелбище, кв. Манастирски ливади

 

Занималня в ОЦ Студио S

    е по рисуване

 

 

 

 

 


Цени:
- 198 лв.
- месечна такса;
- 80 лв. - седмична такса;
- 20 лв. - дневна такса.

 

Ето някои от допълнителните занимания, които предлагаме на децата с цел всестранното им развитие и които са включените в цената:

Изобразително изкуство с обучение по добродетели Обучението по рисуване /изобразителни и приложни изкуства/ в занималнята е съчетано с обучение по добродетели. Включено е в базисната такса. Вижте програмата и учебния план и график ТУК

Български народни танци  За здравето, физическата култура, доброто настроение и съхранението на българското самосъзнание българските народни танци са безценни. Децата ще научат много български хора и ръченици докато се забавляват и спортуват.

Шах-мат  Шахът развива бързо и много мощно интелекта и логиката на децата. Шахът дава мирно поле за прилагане на нормалната детска агресия и чувство за съревнование. Целта не е да създадем майстори в този спорт, а само да възпитаме чрез тази игра качества, необходими през целия живот - логика, аналитичност, хладнокръвие, обмисляне, търпение и др.

"Искам всичко да знам"  Игрови и забавни образователни занимания с енциклопедичната поредица "Искам всичко да знам", с които се опитваме да дадем отговори на многобройните въпроси, които задават децата.

Учебен коучинг  Всеки ден отделяме по 15 минути целенасочена работа с децата с цел повишаване у тях мотивацията им за учене и осъзнаване силата на знанието; развиване на умения за самоорганизираност и отговорност, умения за поставяне на цели и за начертаване път за постигането им и др.

 

Услуги срещу допълнително заплащане

 

занималня  Английски език  в занималнята

Учебна система – Fairyland.Учебни материали - учебник и тетрадка, драматизираните CDs, анимирани DVDs и Интерактивния Софтуер Системата е предназначена за обучението по английски език в ранна възраст. Децата ги очакват незабравими приключения в приказния свят на героите от Вълшебната гора. С лекота те развиват уменията си за слушане и четене в първите две нива, а в следващите две – и уменията за говорене и писане.
Обучението по английски език започва в началото на октомври и приключва края на май.
За една учебна година се взима едно ниво за 116 учебни часа.
Обучението е два пъти седмично по 2 учебни часа. Едно ниво се взима за една учебна година.
Вижте повече информация за групите по Английски език за деца
Обучението се заплаща допълнително. 

ЦЕНА за Английски език за една година - 420 лв. /годишна вноска/ или 250 лв./на две вноски/. ОТСТЪПКА за второ дете от семейство - 30%

ОЦ "Студио S" си запазва правото да променя учебната програма за изучаване на чужд език. 


занималня Взимане и водене от/до училището на детето

При група минимум 4 деца от едно училище..
С осигурен транспорт от ОЦ „Студио S” – цена – 48 лв. на месец /за училища в кварталите: Стрелбище, Хиподрума, Борово, Гоце Делчев, Бъкстон, Иван Вазов, района на Медицинска академия.
Пеша с придружител – 35 лв. на месец. /цената не включва градския транспорт за детето, ако се налага да се ползва такъв/.


Храна – кетъринг в занималнята

Обяд /супа, основно и десерт/  и междинна сутрешна / следобедна закуска.
Цена 5.00 лв. за ден. - доплаща се допълнително.

 

ДНЕВЕН РЕЖИМ следобедна група в занималнята

13.00 - 13.30 обяд в занималнята

13.30 - 14.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

14.30 - 16.30 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи. С почивка за следобедна закуска.

16.30 - 17.10 - Народни танци /понеделник и четвъртък/; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /вторник и сряда/; Шах /петък/.

17.15 - 18.00 - Четене на задължителната литература и допълнителна такава + Коучинг занимания 15 мин.

 

ДНЕВЕН РЕЖИМ сутрешна група в занималнята

08.00 - 10.00 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи.

10.00 - 10.40 - Народни танци /понеделник и четвъртък/; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /вторник и сряда/; Шах /петък/.

10.40 - 11.30 - Междинна закуска и Четене на задължителната литература и допълнителна такава + Коучинг занимания 15 мин.

11.30 - 12.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

12.30 - 13.00 обяд в занималнята

 

Очакваме ви!

Попълнете ЗАЯВКА за записване в Занималнята! Вие не се ангажирате с нищо, а само чрез нея си запазвате мястото за 5 работни дни при наличие на места.