Занималня през учебната година

Занималнята през учебната година за деца от 1 до 5 клас   занималня софия

За учениците от първи до пети клас предлагаме занималня през учебното време. Докато вие сте на работа, можете да бъдете спокойни за вашите деца. Те ще бъдат в сигурни ръце при нас. Ще са подготвили уроците си за училище, ще са научили много нови, полезни и интересни неща и освен всичко това ще са се забавлявали истински. Казваме го защото знаем, че децата са жадни за знания и когато им се предоставят по подходящ начин, те са удовлетворени и щастливи.

е по рисуване

Подсигуряваме:

занималня Базисна занималня - подготовка на уроците и домашните задачи
Основната цел на занималнята е да подпомогне учениците в подготвянето и усвояването на учебния материал от училище, в четенето на задължителната литература и в затвърдяване на знанията. Също така да им създаде навици и мотивация за учене, да ги запознае с техники за бързо и ефективно учене и да съхрани в тях естествената детска любознателност.
Начало - след 15 септември.
Работно време на занималнята - от 12.30 до 18.00 часа.
Цени:
- 180 лв.
- месечна такса;
- 80 лв. - седмична такса;
- 15 лв. - полудневна такса.

Освен подготовката на уроците, сме включили и занимания, развиващи креативността, фантазията, логиката, мисленето и духовното израстване на децата:

Изобразително изкуство с обучение по добродетели Обучението по рисуване /изобразителни и приложни изкуства/ в занималнята е съчетано с обучение по добродетели. Включено е в базисната такса. Вижте програмата и учебния план и график ТУК

Български народни танци  За здравето, физическата култура, доброто настроение и съхранението на българското самосъзнание българските народни танци са безценни. Децата ще научат много български хора и ръченици докато се забавляват и спортуват.

Шах-мат  Шахът развива бързо и много мощно интелекта и логиката на децата. Шахът дава мирно поле за прилагане на нормалната детска агресия и чувство за съревнование. Целта не е да създадем майстори в този спорт, а само да възпитаме чрез тази игра качества, необходими през целия живот - логика, аналитичност, хладнокръвие, обмисляне, търпение и др.

"Искам всичко да знам"  Игрови и забавни образователни занимания с енциклопедичната поредица "Искам всичко да знам", с които се опитваме да дадем отговори на многобройните въпроси, които задават децата.

 

Услуги срещу допълнително заплащане

 

занималня  Английски език  в занималнята

Учебна система – Fairyland.Учебни материали - учебник и тетрадка, драматизираните CDs, анимирани DVDs и Интерактивния Софтуер Системата е предназначена за обучението по английски език в ранна възраст. Децата ги очакват незабравими приключения в приказния свят на героите от Вълшебната гора. С лекота те развиват уменията си за слушане и четене в първите две нива, а в следващите две – и уменията за говорене и писане.
Обучението по английски език започва в началото на октомври и приключва края на май.
За една учебна година се взима едно ниво за 116 учебни часа.
Обучението е два пъти седмично по 2 учебни часа. Едно ниво се взима за една учебна година, като целта на обучението е, децата да не се нуждаят от допълнително учене по езика у дома.
Вижте повече информация за групите по Английски език за деца
Обучението се заплаща допълнително. 

ЦЕНА за Английски език за една година - 420 лв. /годишна вноска/ или 240 лв./на две вноски/. ОТСТЪПКА за деца от занималнята - 20%.   ОТСТЪПКА за второ дете от семейство - 30% и от таксата за занималнята и за езиковото обучение.


занималня Взимане и водене от/до училището на детето

При група минимум 4 деца от едно училище..
С осигурен транспорт от ОЦ „Студио S” – цена – 48 лв. на месец /за училища в кварталите: Стрелбище, Хиподрума, Борово, Гоце Делчев, Бъкстон, Иван Вазов, района на Медицинска академия.
Пеша с придружител – 35 лв. на месец. /цената не включва градския транспорт за детето, ако се налага да се ползва такъв/.


занималня Храна – кетъринг в занималнята

Обяд /супа, основно и десерт/  и междинна закуска /плод и сандвич/.
Цена 5.00 лв. за ден. - доплаща се допълнително.

 

 

занималня

ДНЕВЕН РЕЖИМ

 

Децата, които се хранят в занималнята, приключват обяда в 13.30 часа.

13.30 - 14.30 - ИГРИ и ЗНАНИЕ. Когато времето позволява, децата играят навън в близките градинки и паркове до 14.30 ч. Тази игри им осигуряват почивка след заниманията в училище и зареждане със свеж въздух. При лошо време играят на закрито на настолни игри или се занимават с други образователни и възпитателни дейности. Поощряваме естествената любознателност на децата, като се опитваме да отговаряме на многобройните въпроси, които задават. Поредицата енциклопедии "Искам всичко да знам" ни помагат да обогатим техните знания и култура, като в игрова и забавна форма те се запознават с различни сфери от познанието.

14.30 - 16.30 - УЧЕНЕ - писане на домашни, учене на уроци и учене по допълнителни извънучилищни дисциплини, ако детето има такива. При нужда, времето за учене може да се увеличи.

16.30 - 17.10 - Народни танци /понеделник и четвъртък/; Изобразителни изкуства с обучение по Добродетели /вторник и сряда/; Шах /петък/.

17.15 - 18.00 - Четене на задължителната литература и допълнителна такава

 

Очакваме ви!