Летни курсове по БЕЛ за матура 12 клас

Летни курсове по БЕЛ за матура

Уважаеми родители и бъдещи зрелостници,
Следващата учебна година е един труден етап във Вашето обучение. Предстои Ви дипломиране и евентуално кандидатстване във ВУЗ. Знаете, че матурата по БЕЛ е задължителна. Освен това с добра оценка на матурата вече се влиза директно в много престижни специалности на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и  вдруги елитни университети в страната и в чужбина!

Образователен център „Студио S” предлага интензивен едномесечен летен курс по БЕЛ, в който ще преговорите материал, който не е преподаван в горен курс и който обичайно бива забравен през гимназиалните години. Ще бъде надграден с полезни допълнителни знания и специална подготовка по 41 въпрос от матурата. Ще се провеждат пробни тестове, резултатите от които ще бъдат анализирани подробно.

 

Летен интензивен курс по БЕЛ за ДЗИ /матура/:    

За бъдещите зрелостници - летен курс по БЕЛ за подготовка за матура

Матурата по български език и литература - реален кандидатстудентски изпит  и най-представителна оценка за кандидатстване в страната и в чужбина!

Подгответе се навреме!

Хорариум на курса - 80 уч. ч. /16 дни х 5 уч. ч./

Време на провеждане - от  4 юли до 28 юли 2016 година, всеки понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 14.00 до 17.30 ч. с включени две почивки по 5 мин.

Модул 1 - на 4, 5, 6 и 7 юли;

Модул 2 - на 11, 12, 13 и 14 юли;

Модул 3 - на 18, 19, 20 и 21 юли;

Модул 4 - на 25, 26, 27 и 28 юли.

Място на провеждане - в офис на ОЦ "Студио S". 

Защо през лятото?  Защото разполагате с повече свободно време, за да преговорите и усвоите целия граматически материал, който не е преподаван в горен курс в училище и да надградите знанията си по изпитната програма.

Съдържание на курса - съобразено с изискванията на МОН: 

Модул 1 - Раздел “Езикова част”  -  уроци само върху правописни или пунктуационни, или граматически, или лексикални, или стилистични правила.

Модул 2 - Раздел “Литературна част” – уроци само върху литературно-исторически, или жанрови, или идейно-стилови особености в творчеството на  включените в конспекта автори;

Модул 3 и 4 - Раздел “Интерпретативно съчинение”. Уроците представляват отделни стъпки в усвояването на умения за интерпретация на литературна творба.

 

Преподавател - Йосиф Каменов - един от водещите специалисти в областта, с доказано успешни обучения. Вижте повече информация за него в секция "За нас" в сайта.

 
Цена - 120 лв. на модул. При заплащане цяла вноска наведнъж за четирите модула - 390 лв.
 
Курсът е подходящ и за кандидат-студенти с изпит по БЕЛ, които желаят да положат основата на своята подготовка за кандидатстудентския изпит.
 
Вижте резултатите на нашите ученици на ДЗИ по БЕЛ.
 
 
Запазете Вашето място в курса чрез онлайн формуляр от долния бутон.
Заплащането можете да извършите по-късно по банков път.
 

За повече информация тел. 0887 239 186

 

За заплащане на курса

Банка: ДСК
Получател: "Арт Студио S" ЕООД
IBAN: BG52STSA93000020268177
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: Летен БЕЛ матура и номера на Ваш мобилен телефон
 
Ние ще се свържем с Вас, за да уточним следващите детайли.